work

Zvu vás do Czech Cognac Clubu!

Robert Vaněček u karaf

Moje láska ke cognacu (a jiným vinným destilátům) trvá již třetí dekádu. Tato náklonnost byla prvotním impulsem pro vznik tohoto klubu. Ve své profesi sleduji se zájmem vznik nejrůznějších skupin a klubů, které sdružují milovníky rumů, whisky a dalších alkoholů. Cítím, že koňakový klub v České republice chybí.

Cognac či koňak je jedním z nejstarších, nejmilovanějších a nejobdivovanějších stařených destilátů světa. Jen si představte ty krásné karafy! Nezůstávejme však jen v terroiru Cognac. Brandy či jiné vínovice se dnes vyrábějí po celém světě a byla by škoda, před nimi zavírat oči a ústa.

Náš Czech Cognac Club bude sloužit zejména k předávání informací ze světa nejen koňaků, vzdělávání se a samozřejmě také k osobnímu setkávání se a ochutnávání.

Kde se Czech Cognac Club nachází? CCC nemá své pevné místo.Nejedná se o žádný bar ani restauraci. Czech Cognac Club je volné sdružení milovníků nejobdivovanějších stařených destilátů světa. Scházíme se pokaždé na jiném místě. Vždy ke koňaku, který pro dané setkání zvolíme k degustaci, vyberu adekvátní prostor. Nejsme tedy vázáni na jedno místo ani na jednu značku. Členové CCC se o místě setkání vždy s předstihem dozví. Chcete, aby příští pozvánka přišla i vám? Napište mi.

À votre santé 

Robert Vaněček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *